Laat nu jouw reputatie ook zien op jouw eigen website d.m.v. onze website widget integratie.

Kies uit een van de onderstaande widget om te integreren met jouw website. Je kunt heel eenvoudig het stukje script in de plaatsen op jouw website en de widget wordt automatisch ingeladen.

De widgets kun je vinden in jouw dashboard onder "Integraties". Of klik heel eenvoudig op de volgende link: https://ratecard.io/dashboard/widgets.

Heb je een probleem en kom je er met deze handleiding niet uit? Neem dan contact met ons op via support@ratecard.io of bel ons op 088 - 35 35 135. Natuurlijk kun je ook gezellig met ons chatten via de chatbox rechts onderin.