U kunt uw wachtwoord op dit moment (nog) niet wijzigen via Ratecard. Wel is het mogelijk om (1) een nieuw wachtwoord aan te vragen of (2) in te loggen loggen met uw social media-account(s) - Facebook, Google en/of LinkedIn - door deze te koppelen aan uw persoonlijke gegevens op Ratecard. Zo hoeft u geen extra en apart wachtwoord te onthouden, en kunt u simpelweg met uw Facebook-, Google- en/of LinkedIn-account inloggen.

Stap 1: meld u aan met uw huidige wachtwoord
Ga naar: https://ratecard.io/login

Ga naar de inlogpagina en log in met uw e-mailadres en huidige wachtwoord:

Let op: wachtwoord kwijt? Herstel uw wachtwoord via deze pagina.

Stap 2: koppel uw social media-account(s)
Ga naar: https://ratecard.io/dashboard/settings/personal

Koppel uw social media-account(s), bijvoorbeeld Facebook, aan uw persoonlijke gegevens op Ratecard:

Stap 3: meld u aan via Facebook, Google of LinkedIn

Nadat u uw social media-account(s) hebt gekoppeld, hoeft u geen extra en apart wachtwoord te onthouden, en kunt u simpelweg inloggen met uw Facebook, Google- en/of LinkedIn-account:

Hebt u een probleem en komt u er met deze handleiding niet uit? Neem dan contact met ons op via support@ratecard.io of bel ons op 088- 35 35 135