- Standaard HTML template

Via onze standaard HTML template kunt u een referentie uitvragen naar uw contacten, in dit template hebben wij minimale styling aangebracht ten behoeve van de professionaliteit. Het template is responsive en o.a. compatible voor gmail, outlook, apple mailĀ

Gemiddelde open rate: 60%
Gemiddelde click rate: 30%
Gemiddelde conversie rate: 27,5%

- Standaard tekst template

Via onze standaard tekst template kunt u heel eenvoudig een referentie uitvragen aan uw relaties, dit template bevat geen styling waardoor de ontvanger de uitvraag als een persoonlijke email zal ervaren. Het template is responsive en o.a. compatible voor gmail, outlook, apple mail.

Gemiddelde open rate: 57%
Gemiddelde click rate: 30%
Gemiddelde conversie rate: 25%

- FOTY Awards template

Speciaal voor de FOTY Awards heeft Ratecard een template gemaakt voor deze competitie. Via dit template kunt u eenvoudig referenties uitvragen aan uw relaties. Dit template bevat geen styling waardoor de ontvanger de uitvraag als een persoonlijke email zal ervaren. Het template is responsive en o.a. compatible voor gmail, outlook, apple mail.

Gemiddelde open rate: 60%
Gemiddelde click rate: 30%
Gemiddelde conversie rate: 25%